Ochrana osobních údajů

Vážíme si důvěry našich zákazníků, a proto se všemi osobními údaji zacházíme důvěrně a chráníme je před neoprávněným nakládáním.

Objednávky, osobní údaje a data, která získáváme pro uskutečnění platby, jsou chráněny technickými bezpečnostními systémy jak při jejich přenosu, tak ukládání na náš server. Veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanovení v oblasti ochrany osobních údajů.

Dále bychom Vás chtěli informovat o tom, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme, navštívíte-li naše webové stránky nebo využijete-li našich on-line služeb (E-shop).

1. Zjišťování údajů

Osobní údaje jsou na našich webových stránkách vyžadovány pouze v technicky nutném rozsahu. Zjištěné údaje nejsou v žádném případě prodávány ani nejsou využívány jiným komerčním způsobem. Osobní údaje jsou vyžadovány v rámci procesu tvoření objednávky, při registraci, která umožňuje přístup k osobnímu zákaznickému kontu, při objednávání našeho Newsletteru a při zasílání dotazů nebo požadavků. Kromě toho ukládáme další, neosobní údaje za účelem průběžného zlepšování naší nabídky. Vámi uvedené osobní údaje se zpracovávají, využívají a ukládají za účelem zpracování a provedení Vaší objednávky. Vaše osobní údaje jsou případně předávány našim partnerům, kteří pro nás vykonávají služby (např. dopravní servis). Tito partneři zpracovávají a využívají osobní údaje pouze za účelem provedení objednávky.

Na našem serveru shromažďujeme informace, které nám z technických důvodů automaticky předává Váš prohlížeč. Jedná se o tyto údaje:

  • typ/verzi prohlížeče
  • používaný operační systém
  • URL předchozí navštívené stránky
  • jméno hlavního počítače (IP adresa)
  • čas dotazu na serveru

Při ukládání nejsou tyto údaje vztaženy k osobě, které se týkaly. Tyto údaje nejsou ani propojovány s údaji z jiných zdrojů. Vaše IP adresa je brzy po ukončení návštěvy našich stránek vymazána.

2. Využití Vašich údajů

Při zpracování Vašich údajů máme vždy na zřeteli nutnost zajistit jejich ochranu v souladu se zákonnými ustanoveními.   Vždy, když máte při návštěvě našich webových stránek možnost zadat osobní údaje, prosíme Vás, abyste si sami pro sebe stanovili, které údaje nám chcete poskytnout. Políčka, která jsou označena jako povinná, je třeba vyplnit, aby mohl být Váš dotaz nebo Vaše objednávka zpracovány. Další údaje jsou uváděny dobrovolně – jsou využívány při optimalizaci naší on-line nabídky, popř. ke statistickým účelům.

3. Využití Vašich údajů k marketingovým účelům / Newsletter

Vaše údaje dále v souladu s platnými právními předpisy ohledně ochrany osobních údajů využíváme k našim vlastním marketingovým účelům. Usilujeme především o to, aby naše nabídka co nejlépe odpovídala Vašim potřebám. S využitím pravděpodobnostních měr se Vám snažíme prezentovat pouze reklamní obsahy, které jsou pro Vás zajímavé. S takovýmto využitím Vašich údajů můžete kdykoli vyjádřit nesouhlas prostřednictvím krátkého písemného sdělení, které zašlete na níže uvedené adresy.

Díky našemu Newsletteru máte možnost pravidelně získávat nejnovější informace o neustále se měnících kolekcích našich výrobků, slevách a nabídkách partnerských společností, které s námi spolupracují, a to buď e-mailem, nebo poštou. Náš Newsletter budete dostávat pouze v případě, pokud jste nám k tomu výslovně udělili svůj souhlas.

Svůj souhlas s uložením Vaší adresy nebo e-mailové adresy a s využíváním těchto adres k zasílání elektronického Newsletteru můžete samozřejmě kdykoli zrušit, aniž by Vám tím vznikly jiné náklady než náklady spojené s předáním (zasláním) této informace podle základních tarifů. Pro odhlášení Newsletteru najdete na konci každého Newsletteru příslušný odkaz.

4. Poskytování údajů

Vaše osobní údaje zpracovává naše společnost FunConcept s.r.o., Benediktská 689/8, 110 00 Praha 1 - Staré Město. Pokud je to v souvislosti s realizací objednávky, dodáním a doručením zboží nebo propagací nabídky našich vlastních produktů a služeb nutné, poskytujeme Vaše údaje našim partnerským společnostem za účelem péče o zákazníky, dodání a doručení zboží prostřednictvím třetích osob zajišťující přepravu zásilek a plnění smluvních ujednání, dále také za účelem výroby a zasílání reklamních materiálů. Všichni naši partneři se vůči nám zavazují v souladu se zákonnými ustanoveními k důvěrnému zacházení s Vašimi údaji. Našim partnerům především nedovolujeme předávat údaje našich zákazníků třetím osobám za účelem podnikání.

5. Naše technické standardy

Při přenosu dat Vám nabízíme využití bezpečnostního protokolu SSL (Secure Socket Layer) ve spojení s 256bitovým šifrováním. Tato technika zaručuje vysokou bezpečnost. Přenos šifrovaných dat poznáte podle toho, že se ve spodním stavovém řádku prohlížeče objeví symbol klíče nebo zavřeného zámku.

6. Bezpečnost při platebním styku

Intimity.cz umožňuje platbu na dobírku, bankovním převodem nebo platební kartou. Všechny způsoby platby jsou komplexně chráněny výše popsanými bezpečnostními standardy.
Pokud platíte platební kartou, zabudovali jsme další bezpečnostní prvek: při tvoření objednávky Vás v oddílu „Způsob platby“ vyzýváme k zadání Card Security Number. Toto trojmístné číslo najdete na zadní straně své platební karty v podpisovém proužku.
Kromě toho samozřejmě splňujeme požadavky předepsaného standardu Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS).

7. Cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou Vaším prohlížečem ukládány na Vašem počítači. Cookies umožňují našim systémům rozpoznat Váš prohlížeč a např. Vám naši reklamu na speciální akce ukazovat jen omezeně. Cookies nám umožňují optimálně přizpůsobit naši internetovou nabídku Vašim potřebám.
Na několika místech používáme tzv. session cookies. Ty jsou po ukončení Vaší návštěvy automaticky smazány – slouží k tomu, abychom mohli naši nabídku udělat přátelštější vůči uživatelům, efektivnější a bezpečnější. Naše cookies jsou pomocí bezpečnostního standardu Vašeho prohlížeče chráněny proti přečtení třetí osobou.
Navíc jsou na těchto webových stránkách pomocí tzv. permanent cookies za použití pseudonymu shromažďovány údaje k marketingovým a optimalizačním účelům. Tyto údaje nám pomáhají identifikovat speciální potřeby pro jednotlivé skupiny zákazníků.

V nápovědě, která je součástí menu většiny webových prohlížečů, se dozvíte, jak zajistit, aby Váš prohlížeč neakceptoval nové cookies, jak Vás může Váš prohlížeč upozornit na to, že obdržel nové cookies, nebo také jak všechny cookies, které jste obdrželi, vypnete. My Vám ale doporučujeme nechat funkce cookies plně v provozu, protože pouze pomocí cookies je možné smysluplně regulovat naši reklamu. Cookies nezpůsobují na Vašem počítači žádné škody a neobsahují žádné viry.

8. Využití malých grafik

Informace o našich zákaznících jsou pro nás velmi důležité a pomáhají nám neustále optimalizovat naše internetové stránky. Z tohoto důvodu používáme na našich stránkách tzv. web bug (malé grafiky). Při otevření stránky je tato grafika uložena serverem v internetu a tam je také zaregistrována. Díky tomu vidíme, jaké internetové stránky naši zákazníci navštěvují, jak často se na ně dívají, z jakého regionu k nim přistupují a jaké akce provádějí. V rámci tohoto procesu je v souladu se stanoviskem úřadů dohlížejících na ochranu osobních údajů Vaše IP adresa zaznamenána pouze ve zkrácené podobě, identifikovat konkrétní připojení tak není v žádném případě možné. Identita návštěvníka tedy zůstává neznámá.

9. Využití sociálních pluginů

Takzvané sociální pluginy jsou technologie, které Vám jako uživatelům umožňují pomocí přímého spojení sdělovat určité obsahy členům sociálních sítí.
Tlačítka Facebooku „To se mi líbí“ a „Sdílet“ pracují tak, že teprve kliknutím uživatele na toto tlačítko je prohlížečem uživatele poskytovateli (Facebooku) poskytnuta IP adresa a naposledy zobrazená webová stránka. Kromě toho jsou předány pouze informace o výrobcích.
Žádné osobní údaje, které jste zadali na www.intimity.cz nebo které jsme o Vaší osobě uložili, nepřenášíme na Facebook.

10. Oprava, změna a vymazání osobních údajů

Pro opravu či změnu vašich údajů nám zašlete z vaší v objednávce zadané e-mailové adresy email s požadavkem. Na tuto Vaši e-mailovou adresu Vám potom pošleme informace o realizaci změny či opravy. Pokud jste nám ke zpracování Vašich osobních údajů dal svůj souhlas, můžete jej kdykoliv odvolat. Pokud odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, budou Vaše osobní údaje vymazány; to se však netýká těch osobních údajů, které potřebujeme ke splnění zákonných povinností (např. vyřízení již podané objednávky) či k ochraně svých oprávněných zájmů. K likvidaci osobních údajů dojde rovněž v případě, že osobní údaje nebudou zapotřebí pro účel sledovaný jejich uložením nebo jestliže bude uložení Vašich údajů nepřípustné z jiných zákonem stanovených důvodů.

11. Právo na informace a na vyslovení nesouhlasu

Správcem Vašich osobních údajů je společnost FunConcept s.r.o., Benediktská 689/8, 110 00 Praha 1 - Staré Město, IČO 260 89 955. Jsme připraveni Vám kdykoli zodpovědět Vaše dotazy ohledně zpracování Vašich osobních údajů. Máte právo se vždy informovat o údajích, které jsou u nás uloženy o Vaší osobě, o jejich původu a příjemcích i o účelu jejich uložení. Pokud o tyto informace o Vašich údajích, které jsou u nás uloženy, máte zájem, napište na email oznameni@funconcept.cz . Je rovněž naší povinností data, která jsou u nás o Vaší osobě uložena, na Vaši žádost opravit, zablokovat nebo vymazat. Zpracování Vašich osobních údajů podléhá dozoru Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Pokud máte jakékoli dotazy nebo chcete v souvislosti s některým z výše uvedených postupů uplatnit své právo vyjádřit nesouhlas, kontaktujte nás na email oznameni@funconcept.cz .

 

V Praze dne 16.5. 2018

 

+420 777 162 877PO–PÁ / 9–19
Newsletter Zadejte svoji adresu a získejte tipy zdarma
OK
Facebook
Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.